Header Ads

Ευχαριστήρια δήλωση της Κρυσταλλίδου Θεοπίστης

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τη Δήμαρχο Εορδαίας κα. Παρασκευή Βρυζίδου, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μου έδειξε για μια ακόμη φορά. Έχοντας ως παρακαταθήκη τη σημαντική δουλειά που έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια και την άψογη συνεργασία που είχα έως σήμερα, με τους υπάλληλους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΝΠΔΔ ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π, έχω την πεποίθηση πως μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα πιο πολλά.

Την ευχαριστώ επίσης για τα νέα μου αναβαθμισμένα καθήκοντα, είναι τιμή για μένα να μου έχει ανατεθεί το πολύ σημαντικό και σοβαρό κομμάτι της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων του Δήμου. Η επικοινωνία και οι Δημόσιες Σχέσεις είναι θεμελιώδες μέσο, αλλά και σημαντικό εργαλείο, κυρίως στις μέρες μας, για την προώθηση και την προβολή της αποστολής και των στόχων του Δήμου, επίσης συντελεί στην αρμονική συνεργασία του Δήμου με τους πολίτες, τα ΜΜΕ αλλά και με άλλους φορείς.
Στόχος μας είναι να συνεχίσει, το Νομικό Πρόσωπο με τις δομές του, να είναι κοιτίδα κοινωνικής πολιτικής κάτι που είναι επιτακτικό και επιβεβλημένο ιδιαίτερα στις μέρες μας. Επίσης το Νομικό μας πρόσωπο, κυρίως τα τελευταία 2 χρόνια, αναδείχτηκε σε σημαντικό πυλώνα πολιτισμού, έτσι οφείλουμε να συνεχίσουμε να παράγουμε πολιτισμό και να συμβάλουμε στην πολιτιστική ανάπτυξη και ανάδειξη του τόπου.
Πάντα με την καθοδήγηση της Δημάρχου, με εφόδιο την συνεργασία με όλους τους φορείς και γνώμονα την προσφορά για τον τόπο μας, οραματιζόμαστε ο Δήμος Εορδαίας, να πάρει τη θέση που δικαιούται, τη θέση του πρωταγωνιστή.
Αναλογιζόμενη λοιπόν το μέγεθος της ευθύνης, που αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερο, μπορώ με σιγουριά να υποσχεθώ, πως θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά με όρεξη και μεγαλύτερο ζήλο.»

Από το Blogger.