Header Ads

CIA, ΜΙΤ και Μοσάντ εναντίον Πάνου Καμμένου

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου*
ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ συνέβησαν στις αρχές της εβδομάδας, όταν ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες Πάνος Καμμένος ξεσήκωσε το σύμπαν ότι τον παρακολουθούσε μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, για να αποδειχθεί στη συνέχεια ότι στην πραγματικότητα σύζυγος με προδιαγραφές «ταράνδου» είχε αναθέσει σε αστυνομικό την παρακολούθηση της συζύγου του, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι δεν του συμβαίνουν πρώτη φορά του προέδρου.

ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ σε θέση να γνωρίζω, ακριβώς το ίδιο περιστατικό (μιλάμε... καρμπόν!) συνέβη και προ επταετίας, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, λίγο προτού την τιμήσει διά της παρουσίας του ο πρόεδρος Πάνος, ως υφυπουργός Θαλασσών και Σαράντα Κυμάτων.

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ο πρόεδρος αντιλαμβάνεται ότι απέναντι από το σπίτι του, στη Γλυφάδα, βρίσκεται ένα γιωταχί με δύο άνδρες μέσα. Παρατηρεί προσεκτικά, του φαίνονται - φυσικά!.. - ύποπτοι.

ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ της διεθνιστικής, και άλλης, δράσης την οποία έχει αναπτύξει, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άτομα τα οποία τον παρακολουθούν προκειμένου να καταγράφουν τις κινήσεις του, οι οποίες, όπως είναι φυσικό και λογικό, ενδιαφέρουν ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, τη CIA, τη ΜΙΤ, τη Μοσάντ, το μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, και ενδεχομένως και κάτι... «Ελοχίμ» - τα οποία αντιμάχονται αυθεντικούς «Ελ», όπως ο φίλος Πάνος!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ το αυτοκίνητο μετακινείται εκατό μέτρα πιο μακριά από το σπίτι του προέδρου Πάνου, πράγμα το οποίο ο πρόεδρος, που είναι μεγάλη «γάτα» σε κάτι τέτοια, ερμηνεύει ως προσπάθεια αποπροσανατολισμού.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλον ίσως, όχι όμως για τον πρόεδρο. Ο οποίος, με μια κίνηση ανάλογη αυτών που συνήθως κάνει ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδυόμενος τον 007, «έπιασε» στον ύπνο τους δύο άνδρες. Κυριολεκτώ! Μου διηγήθηκαν ότι με μια αστραπιαία κίνηση κόλλησε το βαρύ περίστροφό του στη μέση του ενός (τον άλλον τον συνέλαβε η συνοδεία του), ακούστηκαν τα γνωστά «ψηλά τα χέρια, ρε», «μην κουνηθεί κανείς γιατί είμαι νευρικός» και τέτοια, αλλά στο Αστυνομικό Τμήμα όπου οδηγήθηκαν όλοι, φευ... τζίφος!

ΟΥΤΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ούτε τίποτε. «Κερασφόρος» σύζυγος είχε αναθέσει σε ντετέκτιβ την παρακολούθηση της μοιχαλίδας συζύγου (πώς τα γράφω!..), και εκείνος με τη σειρά του είχε μισθώσει «για το μεροκάματο» δύο αστυνομικούς, έναν πρώην και έναν εν ενεργεία.

ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΑΝ επίσης τρελές εικόνες από τη συζήτηση στο Τμήμα, με τον πρόεδρο, εν εξάλλω, φυσικά (όπως πάντα), να ωρύεται: «Με παρακολουθεί το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ». Οι άλλοι να του λένε «όχι, μια γκόμενα παρακολουθούσαμε», αλλά ο πρόεδρος επέμενε. Τελικά, έπειτα από ανακρίσεις, επαληθεύθηκε η εκδοχή του ντετέκτιβ και των αστυνομικών. Κρίμα...

*Από ΤΑ ΝΕΑ
Από το Blogger.