Header Ads

Αστυνομική επέμβαση σε υπό κατάληψη ΔΟΥ στα Γρεβενά (Ανανεωμένο)

Επέμβαση στην υπό κατάληψη ΔΟΥ Δεσκάτης στα Γρεβενά πραγματοποίησε η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, που διαμαρτήρονταν για την κατάργηση της εφορίας.
Σύμφωνα με τον κ. Δασταμάνη, οι καταληψίες δεν επέτρεπαν από την περασμένη Τετάρτη στους υπαλλήλους να εισέλθουν στο κτηριο για να μεταφέρουν έγγραφα και εξοπλισμό στην εφορία των Γρεβενών, όπου θα μετεστεγαστούν οι υπηρεσίες της Δεσκάτης. Μετά την επέμβαση της αστυνομία οι υπάλληλοι μπήκαν τελικά στη ΔΟΥ.

«Μετά από αυτές τις εξελίξεις θα παρέμβουμε και πάλι πολιτικά προς το αρμόδιο υπουργείο για να ζητήσουμε να παραμείνει τουλάχιστον ένα παράρτημα της εφορίας σε μια περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω οδικού δικτύου και κακοκαιρίας τους χειμερινούς μήνες» είπε στο ΑΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:
Ελεύθεροι αφέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης και ο δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την επέμβαση της αστυνομίας, στην υπό κατάληψη εφορία Δεσκάτης.

Σε βάρος του κ. Δασταμάνη και του κ. Μίγκου σχηματίστηκε δικογραφία και θα κληθούν τις επόμενες μέρες από τον εισαγγελέα για να δώσουν κατάθεση.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Από το Blogger.