Header Ads

«Ευχαριστώ» της Ραχήλ Μακρή προς τον Νίκο Φωτόπουλο

Ευχαριστήριο της βουλευτού Π.Ε. Κοζάνης προς τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο:
Στη σημερινή οικονομική συγκυρία χιλιάδες συνάνθρωποι μας ανά την Ελληνική επικράτεια, αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα η κατά τόπους διοίκηση της ΔΕΗ να προβαίνει μαζικά, σε διακοπή παροχής του ρεύματος, δείχνοντας μικροψυχία απέναντι στους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες. Ενέργειες, οι οποίες είναι απαράδεκτες απέναντι στις κοινωνικές ομάδες που μαστίζονται από την αλλεπάλληλη επιβολή φόρων και χαρατσιών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Σε παρόμοια περίπτωση βρέθηκαν και αρκετοί συμπολίτες μας στην περιοχή της Εορδαίας, στους οποίους στερήθηκε βίαια το βασικό κοινωνικό αγαθό του ρεύματος. Η βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, κ. Νίκο Φωτόπουλο, για το άμεσο και ειλικρινές ενδιαφέρον που έδειξε απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις, που έλαβαν χώρα στην περιοχή μας, και με ταχύτατες ενέργειες βοήθησε στην επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Πάνω από τις αδικίες της κυβερνητικής πολιτικής είναι ο άνθρωπος και η επιβίωση του.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε και επικροτούμε παρόμοιες ενέργειες αλληλεγγύης προς τους Έλληνες πολίτες, που υφίστανται τόσο σκληρή δοκιμασία και το κράτος δεν δίνει καμία σημασία για τις συνέπειες σε ευπαθείς ομάδες. Μέσα στη σκληρή μνημονιακή πολιτική που ασκείται από την τροικανή συγκυβέρνηση , υπάρχουν ακόμη θύλακες αντίστασης, που τοποθετούν πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Από το Blogger.