Header Ads

Στήριξη της επιχειρηματικότητας και στην Πτολεμαΐδα

Συνεδρίασε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου το άτυπο συντονιστικό όργανο σχεδιασμού για τη στήριξη της στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Γιάννη Σόκουτη.

Στο συντονιστικό αυτό όργανο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας συμμετέχουν εκπρόσωποι του Δήμου Κοζάνης, του Δήμου Εορδαίας, του Δήμου Βοΐου, του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, του Επιμελητηρίου Κοζάνης, του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Πεεπιχειρηματικότητας ριφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτ. Μακεδονίας.
Στόχος του συντονιστικού οργάνου είναι η ενίσχυση της συνέργειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β’ βαθμού με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας και η ανάδειξη ζητημάτων, που θα μπορούσαν να στηριχθούν από την αυτοδιοίκηση, προς όφελος της παραγωγής και του εμπορίου, με σκοπό τη διατήρηση ή τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και απώτερο στόχο την κοινωνική συνοχή.
Το συντονιστικό αυτό όργανο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά, τόσο για θεσμικά όσο και για παραγωγικά ζητήματα, με μία δημιουργική συνεργασία, μέσω περιοδικών συναντήσεων με αναφορά κάθε δίμηνο.


Από το Blogger.