Header Ads

Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον (βουλευτή Καστοριάς) Διαμαντόπουλο

Νέα σφοδρότατη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε έπειτα από την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, με την οποία τον κατηγορεί πως «στοχοποίησε» το Mall.

Όπως καταγγέλλουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα έχει υποστεί μοντάζ προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα αυτών που το χρησιμοποίησαν.

«Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αρχική καταγγελία Κεδίκογλου

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε πως «ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα».

Κάλεσε παράλληλα, τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα, ζητώντας παράλληλα από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».

Η πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την πλευρά της έκανε λόγο για «άθλια επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης με σκοπό την τρομοκράτηση της κοινωνίας», τονίζοντας ότι «αποκαλύπτονται πλήρως οι σχεδιασμοί του κ. Δένδια και των ομοίων του, οι οποίοι πλέον στρέφονται ευθέως εναντίον της δημοκρατίας».

«Η στρατηγική της έντασης και του εμφύλιου διχασμού επιστρατεύεται για να δικαιολογήσει την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου» υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαμαντόπουλος: Ποιος μίλησε για βία;

Όπως φαίνεται από ένα νέο απόσπασμα από την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τονίζει πως κάποιοι εξισώνουν τη βία με την Αριστερά και ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ για βία.

«Μπαίνουμε στη μικροκομματική διαδικασία να εξισώσουμε τη βία με την Αριστερά. Ποιος μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν για μικροπολιτικά οφέλη σ' αυτή τη διαδικασία» ανέφερε ο κ. Διαμαντόπουλος και συνέχισε: «Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα, τα τρία μνημόνια, να μην έχεις να ταΐσεις το παιδί σου, βία είναι να μην έχεις ρεύμα, βία να μην έχεις φάρμακα».

«Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση που είναι αυθαίρετο, ανομία είναι ότι ο Αθηναίος δεν μπορεί να πάει να κάνει μπάνιο, γιατί οι παραλίες είναι κλειστές από κέντρα διασκέδασης» τόνισε.

«Βία είναι η Ρικομέξ, βία είναι το Σάμινα, όλα αυτά είναι η βία, αυτό δημιουργεί τις αντιδράσεις σ' αυτούς που πλήττονται που δεν είναι θεμιτή. Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανταπάντηση Κεδίκογλου

«Οι λαλίστατοι και συνωμοσιολόγοι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να μη λένε κουβέντα για την ταμπακέρα» ανέφερε στην νέα του ανακοίνωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου, σημειώνοντας πως στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν αποκηρύσσουν τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου περί δικαιολογημένης οπλοχρησίας και τον διατηρούν στην κοινοβουλευτική τους ομάδα.

 iefimerida.gr
Από το Blogger.