Header Ads

Με αλυσίδες η κυκλοφορία

Αναφέρεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΕΚΤΟΣ από την Εγνατία οδό όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς και στον κάθετο άξονα της Εναντίας Οδού, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το 25ο χλμ. έως το 60ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ :

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΕΚΤΟΣ από την Εγνατία οδό και των κάθετων αξόνων αυτής, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ :

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Από το Blogger.