Header Ads

Συλλήψεις για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Χθες (11-12-2012) το βράδυ στην Καστοριά, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και του διασυνοριακού εγκλήματος, αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς , συνέλαβαν έξι (6) αλλοδαπούς, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ στη Διασταύρωση Μανιακών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τέσσερα (4) Δ.Χ. Λεωφορεία τα οποία οδηγούσαν αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (36, 37, 58 και 55 χρονών) και διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν ομοεθνείς τους, μη νόμιμους μετανάστες, (60, 41, 21 ,19, 40 και 35 χρονών) προς το εξωτερικό της χώρας.

Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί (34χρονος υπήκοος Αλβανίας και 42χρονη υπήκοος Γεωργίας) γιατί μετέφεραν 43χρονο μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Αλβανίας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

τέσσερα (4) Δ.Χ.Λεωφορεία
ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
τρία (3) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Από το Blogger.