Header Ads

Η «Ένωση» τα... χώνει στον Σαμαρά

Κύριε πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ των οικονομικών, όλοι οι πολίτες της χώρας έχουν την ιερή υποχρέωση να σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις, πολύ δε περισσότερο αυτοί οι οποίοι εκπροσωπούν και θεσμικούς ρόλους, ακόμη δε περισσότερο αυτοί οι οποίοι απαιτούν από τον ταλαιπωρημένο Ελληνικό λαό να μην αντιδρούν και να μην αμφισβητούν τις επιλογές τους.

Κύριε πρωθυπουργέ:

Πριν από μερικές ημέρες, υπήρξε ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ «ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Και ενώ η ΔΕΗ δήλωσε ότι, θα σεβαστεί την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης και από Δευτέρα θα εκδίδει λογαριασμούς χωρίς το τέλος ακινήτων ΕΕΤΗΔΕ, για να είναι νόμιμη με βάση την απόφαση του Πρωτοδικείου, εσείς και ο υπουργός σας όχι μόνο δεν την υλοποιείτε αυτή την δικαστική απόφαση, αλλά δίνετε και την εντολή να μην εκτελέσει η ΔΕΗ την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Δεν μπορείτε κ. Πρωθυπουργέ, να παρακάμπτεται την Ελληνική Δικαιοσύνη και το Σύνταγμα καλυπτόμενοι από την ΒΟ-ΛΕΥΤΙΚΗ σας ασυλία ως δήθεν εκπρόσωποι της Δημοκρατίας και με μεγάλη ευκολία να ψηφίζεται τους αντεργατικούς νόμους, παίρνοντας αυτά τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που και αυτά είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ με βάση δικαστικών αποφάσεων.

Κύριε πρωθυπουργέ:

Η ΔΕΗ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ.

Η ΔΕΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΦΟΡΩΝ.

Αρκετά με τις ανάλγητες και καταστροφικές σας αποφάσεις έχετε απαξιώσει τη ΔΕΗ.

Αρκετά με τις δικές σας πολιτικές έχετε αφήσει στο σκοτάδι εκατοντάδες χιλιάδες φτωχούς συνάνθρωπους μας.

Αρκετά έχετε φεσώσει την ΔΕΗ με το να μην πληρώνουν τα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος με το ποσό των 145 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, χωρίς να τολμά να σας το κόψει η ΔΕΗ αλλά, δίνεται εντολή να κόβεται σε συνανθρώπους που δυσκολεύονται να το πληρώσουν.

Αρκετά η ΔΕΗ έχει πληρώσει το χαράτσι, οι απλήρωτοι λογαριασμοί με την επιμονής σας να εντάσσετε στο τιμολόγιο και το τέλος ακινήτων ΕΕΤΗΔΕ έχουν φτάσει το ιλιγγιώδεις ποσό του 1,2 δις ευρώ.

Κύριε πρωθυπουργέ:

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και πρέπει να συνεχίσει να είναι.

Κύριε πρωθυπουργέ:

Στις Βρυξέλλες το ρεύμα κόβεται μόνο με δικαστική απόφαση.

Στην Ελλάδα θα κόβεται με εντολή του Πρωθυπουργού;

ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ «ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ»

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Από το Blogger.