Header Ads

Πρόγραμμα «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων»

Αποστολή Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς όλους τους παραγωγούς για συμμετοχή στη Δράση 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ανακοινώνουμε στους παραγωγούς σακχαρότευτλων ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων τους καλεί να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007- 2013, πενταετούς διάρκειας υποβάλλοντας αίτηση από 17/12/2012 έως 28/12/2012.

Στόχοι του παραπάνω προγράμματος είναι η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των εισροών (χημικά λιπάσματα- φυτοφάρμακα) και του αρδευτικού νερού, η παροχή εγγυήσεων στους καταναλωτές για παραγωγή τροφίμων καθώς και η ασφάλεια στο χώρο εργασίας για τους παραγωγούς.

Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να κριθούν αγρότες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) στο πρόσωπο των οποίων συντρέχουν τα εξής κριτήρια:
είναι εγγεγραμένοι στο Μητρώο Αγροτών & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων
έχουν υποβάλλει Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2012
έχουν υπογράψει σύμβαση με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.
Η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε ετήσια βάση και το ύψος της υπολογίζεται κάθε φορά από την επιλέξιμη έκταση και το ύψος της ανέρχεται σε 299 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2461351417 & 2461351430 στα γραφεία 1 & 19 στον 1ο όροφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας –Διοικητήριο Κοζάνης.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΠΙΓΓΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Από το Blogger.