Header Ads

«Το Υπουργείο δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τον Ε-65 αλλά… τον αφήνει στη μοίρα του!»

Δελτίο τύπου της Ραχήλ Μακρή: Σε Κωμωδία τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση της κατασκευής του Ε-65, ενός κομβικού έργου για τη Δυτική Μακεδονία. Θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο Υπουργός έπειτα από σχετική ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κ. Ραχήλ Μακρή, τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει το έργο την ώρα που οι ίδιες οι εταιρείες που το κατασκευάζουν κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ακύρωση κατασκευής του έργου.

Στην απαράδεκτη απάντηση αναφέρεται ότι το έργο έχει σταματήσει για… «διάφορους λόγους» τους οποίους δεν κατονομάζει. Η απάντηση προς εκπρόσωπο του Ελληνικού κοινοβουλίου θα μπορούσε να θεωρηθεί επιεικώς προσβλητική. Ο εμπαιγμός έχει ξεπεράσει τα όρια από τους Υπουργούς μαριονέτες της τρόικα και πλέον ένα έργο το οποίο θα μπορούσε να δώσει ζωή στις περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου πλέον κινδυνεύει να χαθεί από τις πολιτικές ανευθυνότητας και προχειρότητας της κυβέρνησης. Προφανώς, οι κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται για την κατασκευή αυτού του σημαντικού έργου και το έχουν αφήσει στη μοίρα του.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να βρει λύσεις με τις τράπεζες για να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο και να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα προβλήματα. Για μας η κατασκευή του άξονα Ε-65 αποτελεί έργο στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, ενώ θα βοηθήσει στην γενικότερη ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου.

Από το Blogger.