Header Ads

Συγκινητική η συμμετοχή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (φωτογραφίες)

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Ανακοίνωση Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας: Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Εορδαίας άρχισε την Πέμπτη 20/12 τη διανομή δεμάτων στα σπίτια της περιοχής που είναι σε κατάσταση ¨εκτάκτου ανάγκης¨.

Η ομάδα που πραγματοποιεί την διανομή, αποτελείται από τέσσερις κοινωνικούς λειτουργούς και τρία ειδικευμένα άτομα της Oμάδας Aλληλεγγύης, που διασφαλίζουν το απόρρητο των στοιχείων των αποδεκτών οι οποίοι ταξινομούνται με αυστηρά κριτήρια.
Τα δέματα που διαμοιράζονται είναι αριθμημένα χωρίς να αναγράφουν προσωπικά στοιχεία.

Είναι πραγματικά συγκινητική η συμμετοχή και η βοήθεια στις δραστηριότητες της Ομάδας, ενώ τόνοι τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί και συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, όλη την τοπική κοινωνία που κατανοεί το μέγεθος αυτής της προσπάθειας, του μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Συλλόγους των εκπαιδευτικών και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, τα καταστήματα της πόλης μας που τοποθέτησαν καλάθια περισυλλογής τροφίμων και τις ομάδες εθελοντών.
Στο τέλος των εορτών θα δημοσιεύσουμε στατιστικά στοιχεία για όλη τη δράση μας όπως και τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών.

Μην ξεχνάτε πως το Σάββατο 22/12 στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας θα μοιραστούμε μαζί σας ένα πιάτο φασολάδα και εσείς με τη σειρά σας εφόσον μπορείτε θα συνεισφέρετε κάτι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Παρακαλούμε να εστιάσετε σε άλλα προϊόντα επείγουσας ανάγκης που αναγράφονται στους πίνακές μας και να εξαιρέσετε από τις προσφορές σας ζυμαρικά και ρύζι στο μέτρο που έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες.

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με αλληλεγγύη και ομαδική δράση αυτές τις γιορτές αλλά και μετά από αυτές δεν θα είναι κανείς μόνος.
Ευχαριστούμε.

Από το Blogger.