Header Ads

Ειδικό κουπόνι για έκπτωση σε παπούτσια!

Το myshoe.gr είναι το πρώτο, μεγαλύτερο και αποκλειστικά για παπούτσια e-shop στην Ελλάδα. Στο οργανωμένο με τελευταίας τεχνολογίας προδιαγραφές on line κατάστημά μας θα βρείτε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές υποδημάτων, σε μοντέρνα χρώματα, εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, τέλειο φινίρισμα, τιμές ασύγκριτα χαμηλές και δωρεάν αποστολή και παράδοση.

Η συλλογή του myshoe.gr περιλαμβάνει γυναικεία παπούτσια, κλασικές γόβες, ρομαντικά πέδιλα, σέξι σανδάλια, trendy πλατφόρμες, fashion αθλητικά, μοντέρνες μπότες, loafers και γαλότσες. Στο myshoe.gr θα βρείτε ανδρικά μοντέρνα παπούτσια, αθλητικά για όλα τα σπορ, ορειβατικά για τις εκδρομές, εργατικά και σαμπό για την καθημερινότητα. Έχουμε επίσης μία μεγάλη συλλογή από παιδικά παπούτσια για αγόρια και κορίτσια, εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Στο myshoe.gr θα βρείτε σε μεγάλες προσφορές παπούτσια γνωστών, επωνύμων brands. Μοντέρνα, εντυπωσιακά αλλά και κλασσικά παπούτσια γνωστών εταιρειών όπως All Star, Killah, Hogan, Blink, Odeon, Miss Sixty, Puma, Nike, Asics σας περιμένουν στις ηλεκτρονικές μας βιτρίνες σε πολύ χαμηλές τιμές για ένα ακαταμάχητο στυλ.

Στο myshoe.gr θα βρείτε σχέδια για κάθε στυλ, για κάθε στιγμή της ημέρας. Η συλλογή μας θα σας συνοδεύει στο γραφείο, το πανεπιστήμιο, το clubbing, τις εκδρομές. Αρκεί εσείς να διαλέξετε το ζευγάρι που θέλετε και με ένα κλικ θα είναι στα χέρια σας, γρήγορα και με δωρεάν αποστολή.

Από τώρα έως τις 07/01 μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 15% σε αγορές άνω των 50€.
Κωδικός κουπονιού: mxs15

*Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η SPEEDEX. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της SPEEDEX, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς. Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 12,00€ ανά παραγγελία και αποστέλλονται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.
Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 22,00€ ανά παραγγελία. Η αποστολή γίνεται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

*Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από την Κύπρο και από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.
Η διαδικασία της επιστροφής είναι πολύ απλή. Συμπληρώστε το ειδικό κουπόνι επιστροφής που θα βρείτε στη συσκευασία επιλέγοντας το σχέδιο προς αντικατάσταση και καλέστε την ταχυμεταφορική SPEEDEX στο 801 1100 011 για να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας. Για τη δική σας ασφάλεια, συνιστάται να κρατάτε την απόδειξη αποστολής της ταχυμεταφορικής.


Από το Blogger.