Header Ads

Διοργάνωση Ελληνο-Ρωσικού Φόρουμ στη Θεσ/νικη τον Απρίλιο του 2013

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Κοζάνη 14 Δεκεμβρίου 2012
ΠΡΟΣ: Επιχειρήσεις- Μέλη
Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση μελών για διοργάνωση Ελληνο-Ρωσικού Φόρουμ στη Θεσ/νικη τον Απρίλιο του 2013, με συναντήσεις Β2Β.

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες,
Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριό μας από κοινού με το Ελληνο-ρωσικό Κέντρο «Ερμής» και τα Επιμελητήρια Σερρών, Καβάλας, Χαλκιδικής, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας, Έβρου, Ξάνθης, Κέρκυρας, Γρεβενών και σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων «Alpha Plan», τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα συμμετέχει στη διοργάνωση του Επιχειρηματικού Ελληνο-ρωσικού Forum που θα γίνει από τον «Ερμή» στη Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο 2013.

Στόχος του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων Κεντρικής και Βορείου Ελλάδας στη Ρωσική αγορά.

Η εν λόγω διοργάνωση στόχο έχει να αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο, που θα λάβει μέρος δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή του.


Το μεγαλύτερο μέρος του Επιχειρηματικού Forum θα καλυφθεί από Β2Β (business to business) συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών.

Επίσης, θα γίνουν προτάσεις επενδύσεων στους τομείς Ενέργειας, Τουρισμού & Μεταποίησης στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων και ενημερωτικών panels με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών που θα καλύψουν θέματα, αναφορικά με τουριστικές υποδομές, επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, κ.α.


Η συμμετοχή και των επιχειρήσεων σας, που έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα και προσανατολισμό, πιστεύουμε θα είναι πολύ σημαντική για την αποδοτικότερη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας στην αγορά της Ρωσίας.

‘Όσοι ενδιαφέρεσθε να λάβετε μέρος, παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας με την αποστολή, στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο chambers@otenet.gr, συμπληρωμένης με τα στοιχεία σας της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται στο παρόν ή στο Fax του Επιμελητηρίου μας 24610 33976.

Η αποστολή της εν λόγω αίτησης επισημαίνεται ότι δηλώνει απλά το ενδιαφέρον σας, χωρίς αυτό να αποτελεί δέσμευση.


Ζητούμενο εκ μέρους μας είναι να καταρτίσουμε το αργότερο έως 15 Ιανουαρίου 2012 μία λίστα ενδιαφερομένων επιχειρήσεων από το Νομό μας, ώστε να αποσταλεί η λίστα αυτή, μαζί με των άλλων Ελληνικών Επιμελητηρίων που συνεργάζονται στη διοργάνωση του Forum, στα Ρωσικά Επιμελητήρια προς εκδήλωση αντίστοιχου ενδιαφέροντος επενδυτών και προγραμματισμό Β2Β συναντήσεων με Ρώσους επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί ότι στο Business Forum θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων, καθώς και περιορισμένος αριθμός προϊόντων/υπηρεσιών ανά κλάδο.

Παρακαλούμε για το ενδιαφέρον σας, συμπληρώστε την επισυναπτόμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας, και παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις (πληρ. Δ/νση ΕΒΕ κα Καρακουλάκη 24610- 41693)

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.