Header Ads

Έπιασαν εγκληματική οργάνωση στην Κοζάνη

Χθες (10-12-2012) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς 48 και 34 ετών αντίστοιχα και έναν 39χρονο αλλοδαπό για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών οχημάτων.

Συγκεκριμένα, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, είχαν συστήσει ομάδα (οργάνωση), με διακριτούς ρόλους και χρησιμοποιώντας τον ίδιο διαρκή τρόπο δράσης, διέπραξαν τις ακόλουθες κλοπές φορτηγών στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης:

τις πρώτες πρωινές ώρες της 04-12-2012, προέβησαν στην αφαίρεση φορτηγού οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης έξω από την Ποντοκώμη Κοζάνης και
τις πρώτες πρωινές ώρες της 09-12-2012 προέβησαν στην αφαίρεση φορτηγού οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Κοζάνης και το οποίο λίγο αργότερα, μετά από αναζητήσεις, βρέθηκε από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, στο 23ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Βέροιας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, το οποίο ερευνά τυχόν συμμετοχή των συγκεκριμένων δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Από το Blogger.