Header Ads

Τα πιο απίστευτα πράγματα που συνέβησαν χθες

1. Έλληνες άγγελοι λήστεψαν το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο δαίμονας καιροφυλακτούσε με την μορφή της "αδίστακτης κρίσης" και τους ανάγκασε να κυλήσουν στην αμαρτία. Ο δικηγόρος των δυο κατηγορουμένων τα λέει καλύτερα: «άνθρωποι που ήταν σε απόγνωση, και οι οποίοι αντί να κρεμαστούν από την ελιά ή να πηδήξουν από τον 6ο όροφο μιας πολυκατοικίας, όπως κάνουν άλλοι, έκαναν αυτή την ενέργεια. Είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, οικονομική απόγνωση. Τα πράγματα βρίσκονται στη θέση τους, γιατί τα έδωσε ο πελάτης μου. Άναψε μέσα η φλόγα του σαν Έλληνας».

Η φλόγα άναψε μέσα στο πελάτη του μετά από διαπραγμάτευση πώλησης που έκανε με αστυνομικό της ασφάλειας Πατρών που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής.

2. Αθώοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση για την επίθεση κατά του Γερμανού πρόξενου στην Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος στην απολογία του υποστήριξε πως δεν χτύπησε τον πρόξενο αλλά είχε υψωμένη την γροθιά του για να διαμαρτυρηθεί όταν το πλήθος(!) του πάτησε τη φτέρνα(!) και αυτομάτως η σηκωμένη γροθιά έπεσε πάνω στον πρόξενο. Στην συνέχεια ο δεύτερος υπάλληλος υποστήριξε ότι το πλαστικό ποτηράκι με τον καφέ του προσγειώθηκε πάνω στον πρόξενο γιατί επίσης το πλήθος(!) τον έσπρωξε κατά λάθος. Οι συγκεκριμένες απολογίες κρίθηκαν από το δικαστήριο σοβαρές παρόλο που τις ξεστόμισαν ενήλικοι άνθρωποι. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Ενίοτε και χαζή. Γεγονός.

3. Στην Ελλάδα της κρίσης κάποιοι πραγματικά διώκονται :
>Υπάλληλος του ΟΑΕΔ, που είχε βγάλει μηναίο επίδομα ανεργίας σε όλο της το σόι, τιμωρήθηκε με 4 μήνες παύσης
>Υπάλληλος του υπουργείου Υγείας, που είχε αποσπάσει 51.000 ευρώ τιμωρήθηκε επίσης με 4 μήνες παύσης.
>Ταμίας του δήμου Θεσσαλίας που απέσπασε το ποσό των 93.000 ευρώ υποβιβάστηκε(!)
>Δημόσιος υπάλληλος με169 μέρες άδεια σε ένα χρόνο (!) τιμωρήθηκε με 6 μήνες παύση.


Αυτές τις τραγικές διώξεις βιώνει μερίδα δημοσίων υπαλλήλων και απορώ πως ο ΟΗΕ δεν έχει ακόμα εγκαλέσει την Ελληνική Κυβέρνηση για απάνθρωπη συμπεριφορά εναντίον τους. Αίσχος.

4. Στην ίδρυση συνδικάτου οδηγών ταξί προχωράει η Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση "το νέο συνδικαλιστικό όργανο θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων, ενώ οι οδηγοί μέλη του θα εφοδιάζονται με καύσιμα από πρατήρια που δεν απασχολούν μετανάστες."
Ναι είναι το ίδιο κόμμα(?) που ο αρχηγός του απασχολεί μετανάστες σε ροζ- ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του.

5. Ανατριχιαστικά θολά γκρο-πλαν του Αντώνη Σαμαρά, επική μουσική, πλάνα από την πατρίδα και την ιστορία της αποτελούν το περιεχόμενο διαφημιστικού(?) video που δημοσιοποίησε η Νέα Δημοκρατία στο Youtube μετά την απόφαση του Eurogroup για την έγκριση του νέου δανεισμού της χώρας. Τίτλος του "Αντώνης Σαμαράς: Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει" Μικρή λεπτομέρεια την ώρα που ο πρωθυπουργός απαγγέλλει με γρέζι στη φωνή τη φράση "Την ώρα που η Ευρώπη αλλάζει" στο video βλέπουμε την ορκωμοσία του στο ευαγγέλιο υπό το αγέρωχο βλέμμα της ηγεσία της εκκλησίας.
Η σημειολογία στα καλύτερα της.

(Η φωτογραφία είναι παλιά αλλά καλό μπόνους)
Πηγή: lifo.gr
Από το Blogger.