Header Ads

Πρωταθλήτρια ομάδα τα δελφίνια με 80 μετάλλια στα Γιάννενα

39 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ¨SWIMMING CUP¨
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν και πάλι τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας που κατέλαβαν την 1η θέση στην προαγωνιστική κατηγορία της διοργάνωσης με την επωνυμία «1st Vodafone Swimming Cup» που διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Θαλασσίου ΣΚΙ Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Αθλητικό και Ναυτικό Κέντρο των Ιωαννίνων και αφορούσαν αθλητές προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών.

Η αποστολή με τα 70 παιδιά της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ και οι προπονητές τους (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΕΛΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) βάζοντας σε κάθε διοργάνωση ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεων και δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις δυνάμεις τους, αγωνίστηκαν και αυτή τη φορά με μεθοδικότητα, ζήλο, σάρωσαν τα μετάλλια και ανακηρύχθηκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Πιο συγκεκριμένα η Ακαδημία απέσπασε 39 χρυσά μετάλλια, 23 αργυρά και 18 χάλκινα.
Οι επιτυχίες, οι διακρίσεις και οι εμπειρίες που αποσπούν τα παιδιά από την κάθε διοργάνωση αποτελούν το μεγαλύτερο βραβείο για τα ίδια, τους προπονητές αλλά και τις οικογένειές τους.


Με την αμέριστη πάντα υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας και του Δήμου Εορδαίας, τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ μπορούν και διεκδικούν νίκες και πρωτιές καταφέρνοντας να κάνουν ευρύτερα γνωστές τις δραστηριότητες και τα κατορθώματα της Ακαδημίας ενώ παράλληλα κάνουν ακόμα πιο αγαπητό το άθλημα της κολύμβησης. Λίγες ημέρες πριν ανοίξει η αυλαία των 4ων Πτολεμαϊκών αγώνων (22 & 23 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας) οι αθλητές της Ακαδημίας, μετά και την τελευταία τους επιτυχία, ανεβάζουν τις προσδοκίες και τα στάνταρ της διοργάνωσης υποσχόμενα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ακόμα περισσότερα μετάλλια.
Άξια συγχαρητηρίων όλα τα μέλη της η αποστολής των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ (αθλητές, προπονητές, ο έφορος κ. Ζήσης Ραδουνισλής και ο προπονητής κ. Αρβανίτης που προσέφερε ευγενικά τη βοήθεια και συμπαράστασή του στους αγώνες των Ιωαννίνων) που για μία ακόμα φορά απέδειξαν την άρτια συνεργασία και τα έξοχα αποτελέσματα που μπορεί να έχει η προσπάθεια μέσα από την ομαδική λειτουργία.

Γραφείο Τύπου
Από το Blogger.