Header Ads

Σωματείο Ενωση: Αυξάνεται το ποσό της εισφοράς

Ακολουθεί ανακοίνωση:
Το Σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ Η « ΕΝΩΣΗ» ενημερώνει όλα μέλη του ότι, η αύξηση εισφοράς από 5€ σε 9€ έγινε διότι:



1) Στο 35ο συνέδριο της ΓΕΝ.ΟΠ ΔΕΗ αποφασίστηκε ομόφωνα από όλους τους συλλόγους μέλη της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ ή αύξηση της εισφοράς των φυσικών μελλών της ομοσπονδίας μας από 0,53 λεπτά του ευρώ που ήταν στα 2€.

Η αύξηση αυτή συνάδελφοι είναι απαραίτητη για την λειτουργία και τις υποχρεώσεις της ομοσπονδίας(Κινητοποιήσεις, Δικαστικές Αγωγές κ.λ.π)

Γνωρίζετε πολύ καλά όλοι σας ότι, οι μόνοι πόροι για την λειτουργία της ομοσπονδίας είναι οι εισφορές των φυσικών μελών της δηλ. τα Σωματεία μέλη της,

2) Επίσης με ομόφωνη απόφαση Δ.Σ προστέθηκαν 2€ υπέρ του ταμείου αλληλοβοήθειας για τους συναδέλφους που βοήθιουνται μέσα από το Σωματείο λόγω διαφόρων προβλημάτων.

Συναδέλφισσες - οι, το Σωματείο Η «ΕΝΩΣΗ» από το 1997 που ιδρύθηκε έως και σήμερα η μηνιαία συνδρομή ήταν 5€, σήμερα όμως οι ανάγκες έχουν αλλάξει .

Γνωρίζουμε την οικονομική δυσκολία του κάθε συναδέλφου ξεχωριστά όμως σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας, ζητάμε την κατανόηση σας πιστεύοντας ότι το ποσό της αύξησης (2+2 ευρώ ) δεν είναι υπερβολικό όμως, λόγω συγκυριών πρέπει να υλοποιήσουμε αυτές τις αποφάσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ
Από το Blogger.