Header Ads

Ptolemaida Rock Fest: Όλα όσα συνέβησαν στο 2ήμερο φεστιβάλ της Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες + βίντεο)



Παρελθόν αποτελεί για φέτος το Ptolemaida Rock Fest που αποτέλεσε μέρος των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Εορδαίας. Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στην Πτολεμαΐδα, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και μάλιστα το κοινό της πόλης στήριξε για άλλη μια φορά αυτήν την προσπάθεια.


 ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
Το φεστιβάλ ξεκίνησε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 21:00 όπου πρώτοι πήραν την σκυτάλη το συγκρότημα Υπόγεια Τροχιά παίζοντας τραγούδια από όλη την δισκογραφία τους ξεσηκώνοντας το κοινό και κάνοντας τους παλιούς να νοσταλγήσουν τις παλιές καλές εποχές του ροκ. Δεύτεροι ανέβηκαν στην σκηνή οι Everflow παρουσιάζοντας τραγούδια απο την δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "Abandoned" και κατάφεραν να ξεσηκώσουν μέχρι και τον τελευταίο παρευρισκόμενο με την πραγματικά άρτια εκτέλεση των τραγουδιών τους. Η πρώτη βραδιά έκλεισε με το συγκρότημα Τελευταίο Σενάριο οι οποίοι έδωσαν την δική τους νότα στο φεστιβάλ και κατάφεραν να αποδείξουν πως η πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν μια μέρα με πολύ καλές και δυνατές μουσικές ικανοποιώντας μέχρι και τους πιο επιφυλακτικούς.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
Την δεύτερη ημέρα, Κυριακή 25 Νοεμβρίου, πρώτοι έπαιξαν οι Near Mind παρουσιάζοντας τραγούδια απο την πρώτη τους κυκλοφορία αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια τους, δίνοντας μια πιο φρέσκια μουσική αύρα στο φεστιβάλ κάνοντας τους νεότερους να περάσουν  πολύ καλά - μάλιστα ανέφεραν πως σκοπός του φεστιβάλ είναι να δείξουμε όλοι τι σημαίνει δύναμη και ροκ στην Πτολεμαΐδα, κάτι το οποίο έκανε το κοινό να ζεσταθεί και να πάρει τα πάνω του απολαμβάνοντας την δεύτερη μέρα το ίδιο με την πρώτη. Μετά τους Near Mind σειρά είχαν οι Abstract Violence, παίζοντας μια πιο βαριά μουσική ξεσήκωσαν όλους τους φίλους της μουσικής τους και δίχως να σταματήσουν να κουνιούνται στην σκηνή έπαιξαν τραγούδια από την πρώτη τους κυκλοφορία και κατάφεραν να φτάσουν την δεύτερη μέρα στο απόγειο της. Την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ έκλεισαν οι Otorhea οι οποίοι επίσης έπαιξαν δικά τους τραγούδια κάνοντας ακόμα και τους πιό σκληροπυρηνικούς της μουσικής να περάσουν πανέμορφα. Ένα "ΠΑΜΕ ΡΕ" από τον τραγουδιστή της μπάντας έφτανε για να γίνει κυριολεκτικά χαμός.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Πέρα από το μουσικό κομμάτι, υπήρξε και μια μικρή εισήγηση της υπεύθυνης των εκδηλώσεων, κ. Σοφίας Απαζίδου, η οποία ευχαρίστησε όλα τα συγκροτήματα και τους έδωσε αναμνηστικά έντυπα ενώ ευχαρίστησε τον διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ κ. Αχιλλέα Λαζαρίδη ο οποίος και παραχώρησε στα συγκροτήματα το αμφιθέατρο του σχολείου για να διεξαχθεί το φεστιβάλ και μάλιστα ήταν πολύ ενεργός και βοήθησε σε πολλούς τομείς να διεξαχθεί σωστά η εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησε τον ηχολήπτη της συναυλίας κ. Χρήστο Τσομπανάκη ο οποίος για ακόμα μια φορά έκανε το καλύτερο δυνατό και μάλιστα δούλεψε και τις 2 ημέρες αφιλοκερδώς. Η κ. Σοφία Απαζίδου επίσης ανέφερε πως η Πτολεμαΐδα έχει μεγάλη ιστορία στο ροκ και ότι σκοπός είναι να δώσουμε ξανά ραντεβού για την επόμενη χρονιά κάνοντας το ροκ φεστιβάλ θεσμό στην πόλη μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες + βίντεο.

ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΡΟΧΙΑ





EVERFLOW






ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ



NEAR MIND




ABSTRACT VIOLENCE




OTORHEA




Από το Blogger.