Header Ads

Όσοι είναι από Πτολεμαΐδα δεν μπορούν να δουλέψουν σε 8μηνα και 2μηνα (βίντεο)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_bmJlwzeEOOB10diFnda9EPSsN_Hd12vuQaT3ywR2vjHoGTpnZDjhM9Snl0qHFUigsSSvQ4s5OjBN-Af1uJi03iRTaz7G7ToaSP3-zvzq3F-QD6j7dHU8br0Bj3hhMZU_WRnOVJ0JARJp/s1600/dei-8mhna.jpg
Με προβληματισμό βλέπει ο Δήμος Εορδαίας τη μείωση του αριθμού των 8μήνων στη ΔΕΗ, σύμφωνα με τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.

Το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 29-10-2012.

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Τραχανάς «συνήθως πάνε οι ίδιοι. Έχουν προϋπηρεσία και δουλεύουν συνέχεια τα ίδια άτομα».

«Ένας από την Πτολεμαΐδα δεν πρόκειται να μπει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά άλλος δημοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ανδρεάδης ζήτησε να μπει ποσόστωση. Δηλαδή, για παράδειγμα, το 60% να είναι από τα χαρακτηρισμένα ως πληττόμενα χωριά και το 40% από την περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Ένταση προκλήθηκε όταν η κα Σοφία Απαζίδου ζήτησε να γίνει μια «διαπαραταξιακή» επιτροπή με συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου, του Εργατικού Κέντρου, του Σπάρτακου και άλλων. Ο Δημοτικός Σύμβουλος και συνδικαλιστής του «Σπάρτακου» Τάσος Τσιλφίδης εξανέστη με την εμπλοκή του «Σπάρτακου» και ακολούθησε διαπληκτισμός σε έντονο ύφος.

Το θέμα θα ξανασυζητηθεί αφού στόχος του Δήμου είναι να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ και να μπορούν να δουλέψουν και άτομα από τις περιοχές που σήμερα «κόβονται».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συζήτηση:


Από το Blogger.